Sammanfattning

”Nationaldagen blir årets hittills varmaste dag, skrev Expressen”

Årets hittills varmaste dag spenderade 12 herr- och mixlag på fotbollsplanen i Kärrtorp. Redan när herrarnas gruppspel startade på morgonen kände man att det kommer bli en riktig tung och svettig dag i värmen. Trots värmen och vindstilla kämpande herrarna ända in i den sista matchen som var avgörande vilka av lagen som gick vidare till slutspelet. Från grupp 1 tog sig Stora namn och Grusgropens vänner vidare och i 2:an var det FC Bollrullarna och Kilimanjaro FC. Efter spännande kvartsfinaler så mötes Kilimanjaro FC och Grusgropens vänner i finalen. Efter dryga 24 minuter stod Kilimanjaro FC som segrare! Stort grattis till Kilimanjaro FC!

Solen fortsatte att ligga på medan de fyra mixlagen kämpade igenom värmen och gruppspelet. I slutspelet möttes 1:an – 4:an och 2:an – 3:an från gruppen. I första kvartsfinalmatch tog Noll bollkontroll hem segern efter spännande straffläggning mot VIKINGS och i den andra kvartsfinalmatchen tog FC Hänget revansch mot Roxana and the crew. Stort grattis till FC Hänget som tog hem segern i finalen!

Vi vill tacka våra domare Åsa Gustavsson, Daniel Akdemir och Maria Makar, utan de hade det inte gått. Vi vill också tacka Dick Vestin som har fotat under cupen och alla ni som hjälpte till.

Superstort tack till alla lag/spelare som var med oss denna dag och bidrog med en sådan härlig stämning och gjorde cupen! Tusen tack!