Select Page

Vår vision

Att hjälpa människor att må bra både psykiskt och fysiskt. Där vi underlättar med produkter, kunskap och träningssammanhang så som träningshelger/evenemang för att göra detta möjligt.

Vår historia

MyShape grundades 2017 då vi valde att ta in vår första hemmaträningsprodukt (träningsband). Vi skapade en vision om få fler personer i rörelse, för att fler ska må bra både fysiskt och psykiskt. Vår start blev att sälja hemmaträningsprodukter på vår egen hemsida och skapa grunden för företaget.

2018 ökade försäljningen och satsningen blev större när vi utökade vårat sortiment. Vilket slutade i att vi tog in nio nya hemmaträningsprodukter. Det visade sig vara en bra satsning och vi fick in SLS (Stockholm led- och smärtspecialist) som återförsäljare.

2019 har vi fått en tydligare bild på vart vi vill ta oss och fortsatt att stärka grunden i företaget. Detta genom att knyta till oss fler duktiga personer med kunskap inom träning, rehab, kost och hälsa. Vi börjar även anordna evenemang, och träningshelger för att bidra med ännu engagemang.

Läs mer om alla personer som är med och gör detta möjligt.